Paris Hilton on saanud munarakkude külmutamise osas inspiratsiooni tõsielustaarilt Kim Kardashianilt. Hiltoni sõnul peaks seda tegema iga naine, kirjutab Mirror.

Paris on Kimile väga tänulik selle eest, et ta rääkis talle, kuidas munarakkude külmutamine käib. "Mul oli Kim Kardashianiga sel teemal tõsiselt hämmastav vestlus," rääkis Hilton. Tänaseks on Paris teinud täpselt seda sama. Kardashian tutvustas Hiltonile ka oma arsti, juhul kui ta peaks samuti selle otsuse vastu võtma.

"Arvan, et iga naine peaks seda tegema," ütles Hilton. Hilton rääkis ka sellest, et kunagi sooviks ta tütart saada, kes oleks tema moodi, ning keda ta saaks riietada. Hiltonil poleks tal ka kaksikute vastu midagi, sest siis saaks ta korraga nii poisi kui tüdruku kätte.

Tõsielustaar on praegu suhetes ettevõtja Carter Reumiga ja tundub, et ta tunneb end lõpuks ometi elavana. Staarile lähedane allikas ütles, et Paris on praegu õnnelikum kui kunagi varem.

Paris loodab Reumiga pere luua ja ta on öelnud, et tema arvates saaks Reumi parimaks isaks. Ta lisas: "Lõpuks olen leidnud endale ideaalse kaaslase, kellega tahan elu lõpuni koos olla ja ka pere luua."