Kroonika võttis Helery Tõkkega ühendust ja uuris, miks ta konservatiivse erakonnaga liitus. "EKRE-ga liitusin, sest esimest korda elus tekitasid nemad minus tunde, et Eesti on oluline ja Eesti loeb. Ja meil on võimalik midagi ära teha. Käisin ka esimest korda hääletamas üldse tänu neile. Reklaami nimel hoiaks ma poliitikast eemale, aga reklaami nimel pole ma nõus oma tõekspidamisi siiski ohverdama," selgitas Helery.

"Varem oli plaan üldse USA-sse elama minna. Aga ma näen, et Eestist võib asja saada. Abikaasa on mul ka juba pikemalt EKRE liige. Ma isiklikult loodan teda suunata, et temast saaks enamat kui lihtliige, sest ta on minust siiski tunduvalt targem. Ma kardan, et minu teadmised jääksid vajaka, aga eks eal ei tea. Elame näeme. Niisama vaikida ma kindlasti ei oska ja kasvõi kuidagigi aitaks ikkagi oma erakonna toimetustele kaasa. Nii kuis jaksan ja oskan," lisas Helery Tõkke.

Kes on Helery Tõkke ehk Teele Loves Jobu? Jaanuaris Delfi TV-le intervjuud andes nimetas Helery end "Eesti esimeseks interneti erootikastaariks."

Ka teistel platvormidel tegutseb neiu lisas, et pornoga ta vähemalt praegu ei tegele. Heleryl on vabadus olla ja käituda nagu soovib ning avaldada sellist sisu nagu tahab. Kõige olulisem nii OnlyFans ja ka nt Patreoni lehe puhul on see, et ta end kuidagi ei katsuks. Aga selle asemel on seal näha tema paljaste rindade vahel olevat juustuvorsti.

Helery kirjeldas ka oma tööprotsessi: "Sa teedki rohkem selfie-stiilis, sa oled päris inimene, keegi, keda nad heal päeval võiksidki oma toast leida. See ongi sõbralik, käega katsutav inimene."

Ta pildistab end erinevates kostüümides ja ilma nendeta. "Ma üritan kõike huumoriga teha, panen sinna ka huvitavad pealkirjad," lisas ta.