Me elame pealiskaudses maailmas - ka Tinderis tehakse esimene valik esmamulje põhjal. Aga kas on võimalik, et vaid välimuse järgi hinnates võib ilma jääda hingesugulasest?

Septembris alustav uus ja kuum Kroonika tutvumissaade "Klikk" otsib nendele küsimustele koos osalejatega vastuseid.

Saadet juhtima asuv Brigitte Susanne Hunt möönab, et pimekohtingul ta ise kunagi vajaduse puudumise tõttu käinud pole, kuid ülikooliajal osales ta kiirkohtingutel, kus pidi erinevate inimestega 2 minuti jooksul rääkima. "See oli pull kogemus," tõdeb Brigitte.

Brigitte on tegelikult ise meeste kohta kunagi avalikult öelnud, et meeste puhul pole välimus kõige tähtsam. "Välimuse kõrval on kõige tähtsam see, et mees oleks enesekindel, kirglik ja heasüdamlik. Ja mees, kes suudab naerma panna, on alati ligitõmbavam kui ilus mees, kes nalja ei mõista," arvab Brigitte.

Neile aga, kes seni on peljanud pimekohtingul osalemisi on Brigittel samuti sõnum: "Saates osaledes ei ole võimalik sattuda deidi lõpuks kellegi auto pagasnikusse, sest erinevalt Tinderi kohtingutest turvameetmed on meil head!"

Seega, kui oled vaba ja vallaline ning soovid tutvuda uute inimestega anna endast märku registreerides end saatesse siin!

Registreerimine on avatud kuni 5. oktoobrini, saate salvestused toimuvad ajavahemikul 9. oktoober kuni 11. oktoober.

Leia oma hingesugulane!