Bella Thorne liitus platvormiga nädalapäevad tagasi alguses ning esimese nädalaga teenis ta kaks miljonit. Siiamaani on näitlejanna postitanud mitmeid meelaid fotosid, kuid ei ole end paljaks võtnud, nagu mitmed sellel saidil teevad, vahendas The Sun.

Kuna ta on saidil uus, siis Bella alles mõtleb, mida ja kui palju ta jagada tahab. Ta küsis oma jälgijatelt, missugust sisu nad näha soovivad. Keelega õrritamine, duši all olemine, pesu väel ringi käimine, tverkimine ja tagumikupildid olid mõned populaarsemad pakkumised.

OnlyFansi esindaja sõnas, et Bella Thorne teenis esimese päevaga miljoni, mis on veebisaidi rekord. Nõudlus Bella sisu järele oli lausa nii suur, et veebisaidi server ei pidanud vastu ja jooksis kokku.

Peale tema piltide vaatamise saavad fännid osta näitlejannale ka kingitusi tema soovinimekirjast. Sinna kuuluvad võrkkiik, koeravoodi jne.

Endine Disney kanali näitlejanna teatas OnlyFansiga liitumisest üliseksika bikiinivideoga. 23,6 miljon jälgijaga Bella videol on üle kahe miljoni meeldimise. Kui arvestada, et keskmiselt makstakse ühele sisuloojale OnlyFansis kuus 20 dollarit, siis on näitlejannal potentsiaali veel rohkem teenida.