Veidi alla 500 000 maksev maja on viietoaline ja ulatub üle 300 ruutmeetri. Kinnistu ise katab veidi alla kahe ja poole tuhande ruutmeetri. "See on kodu, kus saad eksponeerida jahimajas enda jahitrofeesid, pidada perelemmikutena hoovipeal siidikanasid, istuda kasvõi vannitoa uksel ja püüda oma kodutiigist kalu või nautida hommikukohvi päris oma luigeperega," seisab kuulutuses.

Kuigi maja ise on ehitatud 2012. aastal, siis ometi on seal olemas kõige kaasaegsemad funktsioonid. "Maja ehitades kasutati nii ehituses kui viimistluses vaid kõige kallimaid materjale ja sisustuselemente. Nii näiteks on kogu majale paigaldatud targa maja funktsioon, isegi koju minnes ei pea taskust võtit otsima vaid sõrmelugejaga ukselukk avaneb pererahvale nagu võluväel."

Jahimajast leiab lisaks ajaveetmisvõimalustele ka võimsa saunakompleksi. "Leiliruumis on kaks kerist (elektrikeris kiiremaks leiliks ja vene saun pikemaks saunatamiseks) ning saunalava on tehtud väärispuidust. Sauna saab eelnevalt telefoni teel kütte panna kui peaksid pikemalt lumesaaniretkelt või jahiretkelt tulema."

Rohkem pilte ja kuulutust vaata SIIT.

Esimest korda tõmbas Marko Pokk meedia tähelepanu 2008. aasta alguses, kui ilmus ootamatult seltskonda toona eelkõige Jaan Tootsi kallimana tuntud Katiga. Skandaalne suhe jäi aga üürikeseks ja juba sama aasta augustis kirjutas Kroonika, et kuigi väidetavalt oli Marko suisa ettepaneku teinud, siis ometi jäid Kati ja Jaan ikkagi kokku.

Hiljuti oli aga just ärimees Pokk see, kes oma koduhoovis toetust vajanud väikse Annabeli heaks kontserti korraldas. Ettevõtja jäi toona kogutud rahast rääkides tagasihoidlikuks, öeldes, et see ulatub kümnetesse tuhandetesse. Siiski avalikustas nii palju, et oli nii 25 eurosid annetusi kui ka viiekoheliseks tõusnud summasid.