Kadri saabus aeda koos eksabikaasa Priit Simsoni näitlejannast õe Piret Simsoniga, põhjendades seda sellega, et neid ühendab perekonnanimi ja tegelikult olla Piretil üritusel isegi rohkem tuttavaid kui temal. Kas Kadri ja Teet on üldse enam koos pärast aasta alguse delikaatset juhtumit?

Jaanuaris lahvatas skandaal, kui Viljandis keegliklubis istus Teedu süles üks brünett kaunitar, kes üldse ei meenutanud Kadrit. Juhtumile õige pea järgnenud presidendi vabariigi aastapäeva vastuvõtule ilmus paar siiski veel koos, kuid pärast seda pole Teedust Kadri kõrval vähemalt avalikel üritustel enam ei kippu ega kõppu. Vahele tuli muidugi ka koroonast tingitud eriolukord, mille Kadri veetis peamiselt Brüsselis, naastes kodumaale alles juuli keskpaigas. Kadri on veetnud enamiku puhkusest koos lähedaste ja sõpradega, käies seenel ja marjul, tema suvistes sotsiaalmeedia kajastustes pole olnud vähimatki viidet Teedule.

"Eks kindlasti igatsesin lähedasi, kontaktiks videosillad," sõnas Kadri roosiaias. Kas aga juhtum keegliklubis ja et neli kuud ei saanud silmast silma kohtuda said Kadri ja Teedu suhtele saatuslikuks, sel teemal ei peatu kumbki osapool. Kadri ei kosta midagi, Teet seda ei kinnita, aga ei lükka ka ümber – ta lihtsalt lõpetab telefonikõne.