Räpparit esindav advokaat Steven Greenberg üritab järjepidevalt leida viise, kuidas staar oma istungite perioodil vabadusse päästa. Näib, et nüüd on ta leidnud selleks üsnagi mõjuva põhjenduse, vahendab Fox News.

"Eile teatati meile, et teine kinnipeetav ründas R. Kellyt vanglas. Meile edastati ka puudulik ülevaade talle põhjustatud vigastustest. Helistanud ei ole ei vangla töötajad ega ka härra Kelly ise. Loodame, et ta vigastused pole eluohtlikud," sõnas Kelly advokaat kohtus.

Greebergi sõnul peaksid võimud 53-aastase staari vabastama. "Kõigest olenemata on aeg R. Kelly vabastada. Valitsus ei suuda tagada ta turvalisust ning korraldada ka viimast kohtuistungit. Inimesi ei peaks lõpmatult kinni hoidma vaid seetõttu, et ei suuda nende juhtumiga piisavalt tegeleda."

Kirjelduse kohaselt istus Kelly oma kongi kõrval, kui teine kinnipeetav temast möödus ja talle rusikate ning jalgadega kallale läks. Väidetavalt oli võõrast kinnipeetavat ärritanud meeleavaldus, mis paar päeva varem Kelly toetuseks asutuse ees toimus.