Üheks korraks elustatud ÖÖ TV on varasemalt juba tuntud kui koht, kus saatejuhid saavad unikaalseid ulakusi teha. Erand ei ole ka seekord, kui Reet Linna lasi endale tätoveeringu teha.

"Ma kujutan ette, et väga paljud minu fännid, kes on 70+, kaugelt rohkemgi, mõtlevad, et nüüd on vanaproua ikka täitsa lolliks läinud," tunnistas Reet Linna varem Raadio 2 saates "Hommik!".

Esialgu jäi jutt ajutisest henna tätoveeringust, kui kuna inimesel, kellelt seda paluti, ei olnud huvitavat materjali, siis otsustatigi päris tätoveeringu kasuks.

"Minu ja minu teeskaaslaste, kes me oleme rock'n'rolli lillelapsed, me tulime sellest ajast, mil olid biitlid, Elvis, Tom Jones, ja ma tunnen, et mida vanemaks saad, seda lapselikumaks lähed," lisas legendaarne saatejuht.

Raadiointervjuu ajal arutati ka seda, kuhu ja mis tätoveeringu Reet võiks endale teha. Saatejuht pakkus välja okastraadi biitsepsi ümber.

"Ma vastan sellele nii, et kuna minu eas on ülikond juba väga suureks jäänud, siis ei ole biitseps enam ilus vaadata. Nii et kohe kindlasti ei tee ma seda sinna," ütles Reet ja vihjas, et tal on tätoveeringu idee ning kohta juba välja vaadatud.

Ja siis jõudiski kätte tätoveeringu tegemise aeg. “Ma usun, et olen valmis,” ütles Reet.

"Niisugune väike toksimine on, midagi väga erilist ei ole," sõnas Reet saate, kuid tunnistas hiljem, et vaimustav tunne see just siiski pole. "Nats on valus, aga ma kannatan valu."

Vaid 20 minutit hiljem kaunistas Reeda kätt julge päikesekujutis.

Vaata lähemalt fotodelt!