Kümnete tuhandete jälgijatega juutuuber Andrei Zevakin on alates maikuust hoolsalt "Rannamaja: raju reede" episoodidel silma peal olnud, pakkudes oma humoorikate kommentaaridega saates, kus noored otsivad armastust, midagi vaatamisväärset paljudele.

Kus oli Ada, küsisid paljud. "Mõjuvad põhjused," andsid nii Andrei kui Seidi Ada puudumise osas vastuse.

Kui see oli paigas, siis hakati vaatama "Rannamaja: raju reede" episoodi, mis oli tegelikult episood üks, kui Andrei arvestuses osa kaheksa. Seal otsiti kaaslast Paidest pärit Anneliile. Üheskoos sõideti Viljandisse, kus peokohaks valiti ööklubi "Cheers".

Veel enne meestesse minekut leiti endale viimasel minutil Airbnb. Sinna jõudes tundis Merylin Nau koridoris virtsa haisu, mis tekitas temas ebameeldiva reaktsiooni. Korter oli puhtam, kuid ka seal jagus kohti, mida kritiseerida.

Aga leiti ka midagi positiivset. "Voodilinad ei haise, need nuusutasin üle," teatas Merylin.

Peopaigas leidis Annelii endale väga ujeda noormehe, kellega mindi pärast ka tagasi ööbimispaika. Seal peale koos magamise midagi muud ei tehtud. Kuigi koos lahkuti majast, siis nende läbikäimine sellega ka lõppes.

Ka Merylin sai ööklubis otsa peale. Nimelt tekkis tal side ühe "Cheersi" töötaja Sandriga, kellega mõnusalt juttu aeti ja järgmiseks päevaks kohting kokku lepiti. Kohtingule ilmus kohale vaid Merylin. Kui neiu püüdis Sandrit helistades kätte saada, siis oli noormees telefoni välja lülitanud.

Andrei esitas video lõpus Seidile mõned küsimused, mida fännid tahtsid teada saada. Ühe huvilise sooviks oli, et Seidi teeks endale OnlyFansi. Alguses ütles Seidi, et positaks sinna pilte vaid enda jalgadest ja nalju, kuid hiljem mõtles ka selles osas ümber ning kontot ei tee. Tema jääb aktiivseks vaid Instagramis.

"Rannamaja" teine hooaeg on pihta hakanud. Andrei Zevakin lubas juba uuest nädalast ka nendele episoodidele reageerima hakata.