Milles on probleem? 22-aastane endine Disney näitleja Bella Thorne reklaamis, et vaid 200 dollari eest on saab ligi tema alasti piltidele. Fännidele pakkumine meeldis ja nad maksid oma raskelt teenitud raha, et end sotsiaalmeedias poolpaljalt näitavat Bellat nüüd täiesti alasti näha, vahendab The Sun.

Kuid nad said petta. Näitlejanna ei olnud piltide peal alasti, vaid kandis rannarõivaid. Fännid nõudsid pettuse eest raha tagasi.

OnlyFans aga ei saanud selles olukorras teha muud, kui reegleid muuta. Nüüd ei saa üksi platvormi kasutaja küsida ühe pildi eest rohkem kui 50 dollarit. Ja see on vihale ajanud sekstöötajad, kes karantiini ajal tõeliselt kannatada sai ning platvormil teenitavad raha arvete maksmiseks kasutavad.

Platvormil on võimalik ka jootraha jätta ning OnlyFans limiteeris sedagi. Nüüd ei ole võimalik rohkem kui 100 tippi jätta. Lisaks peavad kasutajad raha kättesaamiseks tavapärase seitsme päeva asemel ootama 30.

Ühe teooria kohaselt arvatakse, et OnlyFans ei suuda Bella Thorne'ile tema osa kahest miljonit dollarist välja maksta ning teised kasutajad kannatavad selle alt.

"Bella Thorne teenis ühe päevaga miljon dollarit ja mina olen ülikooli minnes võlgades," parastas üks kasutaja.

OnlyFans aga eitab, et reeglite muudatused olid tingitud Bella Thorne'i hüppelisest edust, vaid oma klientide kaitseks. Platvorm ei taha, et tekiks olukord nagu on kasiinos, kus inimesed suures hasardis hakkavad kulutama rohkem kui nad tegelikult katta suudavad.

Bella tunnistas alles pärast paari miljoni teenimist oma jälgijatele Twitteris, et ta ei postita sinna alasti pilte. See info oleks varem nii mõnelegi ära kulunud.