Chadwick Bosemanil diagnoositi käärsoolevähk 2016. aastal. Aasta hiljem andis ta intervjuu Huffington Postile, kus intervjueerija küsis: "Sa tegid ühe "Must pantri" filmi, siis "Marshalli" ja siis teise "Musta pantri" filmi. Kas sa suurendasid rolli jaoks oma massi, läksid kõhnaks ja suurendasid seda uuesti?"

"Jah, jah, jah, jah," vastas Boseman noogutades ja tundus üliväsinud.

"Nii et sa oled palju vaeva näinud," lisas intervjueerija.

"Oh, sa isegi ei kujuta ette," vastas Boseman naerma hakates. "Sul pole õrna aimugi. Ühel päeval ma räägin kõik ära," lisas näitleja.

Tolleks ajaks oli Boseman juba aasta aega saanud keemilist ravi.

Kaks aastat hiljem, 2019. aastal, kui Boseman promos oma märulifilmi "21 silda", ootas samal ajal esilinastust ka "Tasujate: lõppmäng", kus Boseman taaskord Musta pantrit mängib. Kui intervjueerija selle kohta küsis, vastas Boseman: "See on tore (et nad tahavad filmi vaadata), aga ma olen surnud. Ma ei saa selle kohta küsimustele vastata."

Intervjueerija soovis teada, kas kunagi saab näha ülieduka "Musta pantri" järge, kuid Bosemani vastus oli sama: "Ma olen surnud."

Kuigi intervjuus vihjas Boseman oma tegelaskujule, kes koos paljude teiste karakteritega muutus varasemas filmis "Igavikusõda" tuhaks, siis nüüd saab seda vaadata pilguga, et näitleja ise tundis, et ei ela nii kaua, et superkangelasefilmile järg teha. Nii ka kahjuks läks.

Paljudele tuli Bosemani surm üllatusena, sest ta ei rääkinud sellest kunagi. Selle asemel tegeles ta palju heategevusega, aidates just lapsi, kellel on samuti vähk.