1. The Weeknd


Kõige ehmatavamaid emotsioone põhjustas kindlasti laulja The Weekndi välimus, kui ta uhke pintsakuga kaamerate ette astus. Siniste silmade ja justkui viltu pekstud ninaga lauljale ei olnud siiski kiirabi kutsuda vaja, sest tegu oli lihtsalt eriti omapärase meigiga, mis oli osa kogu välimusest.

2. Miley Cyrus

Miley Cyrusi riietused on MTV auhinnagalal aastatega suisa legendaarseks saanud. Ka seekord ei ehmatanud lauljanna just kuigi konservatiivse ja tagasihoidliku riietusega. Läbipaistvat kleiti kaunistasid pisikesed peeglid, mis tegid staarist justkui diskokuuli.

3. Machine Gun Kelly

Megan Foxi uus kallim Machine Gun Kelly kinnitas taaskord, et roosa ei ole sugugi mitte vaid tüdrukutele sobiv värv. Terasem silm võib suisa märgata, et ka kaela oli Kelly valinud omale pärlitest kee, mis ei ole meestel vast kuigi tavapärane punase vaiba ehe.

4. Lady Gaga

Laulja Lady Gaga oli õhtuks välja valinud suisa mitu üksteisega tugevalt konkureerivat kostüümi. Kui punasel vaibal näidatud klaaskuuliga kleit tundus esmapilgul isegi tagasihoidlik, siis sellele järgnev viis tekkinud pettumuse kui pühitult.

Peagi astus lauljanna lavale optilist illusiooni meenutava maskkostüümiga, millest ka veidi pikemal vaatamisel peaaegu mitte midagi aru ei pruugi saada.

Juba varsti astus ta lavale juba uue maski, riietuse ja karvase jakiga. Liibuv sädelev kostüüm tõi suurepärase figuuri küll edukalt esile, kuid karvane ja pikalt lohisev mantel varjas taas kõik.

Veel oli lauljanna õhtuks varunud tulnukat meenutava hõlsti, mis taas vaatajate mõtted kõik segi paiskas.