13 naise juhtumid, kes kokku on Jeremyle esitanud 20 süüdistust, ulatuvad tagasi 2004. aastasse. Praegu istub Jeremy, kodanikunimega Ronald Jeremy Hyatt juba varasemate seksuaalsete kuritegude eest vanglas, vahendab Fox News.

67-aastasele näitlejale juunis esitatud süüdistuste seas on kolm sunniviisilist seksuaalset väärkohtlemist, viis vägistamist, kolm sunniviisilist oraalvahekorda, kaks süüdistust, mille kohaselt kasutas Jeremy naise vägistamiseks kõrvalist objekti, üks vahekord loomaga, üks luhta läinud vägistamiskatse, üks teadvusetu või magava ohvri vägistamine ning nilbe käitumine alaealisega.

Toime pandud kuriteod on süüdistuse kohaselt leidnud aset 16 aasta jooksul ning ohvrid olid vanustes 15-54. Kõige hiljutisem toimus 2020. aasta 1. jaanuaril, kui Jeremy ründas Hollywoodis 21-aastast naist.

Kui pornostaarina tuntud näitleja süüdi mõistetakse, siis võib ta karistus ulatuda kuni 250 aastani vangistust. Varasemate süüdistuste kohaselt, mille karistust Jeremy praegu juba kannab, vägistas ta kolme naist ja seksuaalselt ründas ühte.