Rääkides modellimaailma ja näitlemise telgitagustes tegutsevatest toksilistest ja ahistavatest inimestest sõnas Johann, et need kindlasti on olemas ja ta on nendega ka ise kokku puutunud.

"Ma ei ole kunagi olnud segaduses selles, kes ma ise olen. Mul on selle koha pealt alati väga tugev sisetunne olnud. Ja minu vaimsed praktikad on ka siin kasuks tulnud. Need inimesed, kes teistele liiga teevad, nad püüavadki sind segadusse ajada. Nad pakuvad sulle justkui elu võimalust, aga ütlevad siis, et sul tuleb teha midagi, mis alguses ehk ei meeldi ja on imelik, kuid kõik teised seda justkui teevad," rääkis Johann.

Segadust tundvad inimesed pannakse raha ja staatuse nimel tegema asju, mida nad kahetsevad ja millega nad peavad terve elu elama. Sama on tahetud teha ka Johanniga.

Loe edasi pikka intervjuud ühe kuulsaima eestlasega, kes Hollywoodis jala ukse vahele saanud. Juttu tuleb nii Johanni pingelisest lapsepõlvest, suhetest isaga, näitlejatöö ja modellinduse tagamaadest kui ka Johanni abikaasast Rachelist ja nende omavahelistest, kohati väga liberaalsetest suhetest.