Hiljutisel istungil osales ekspert Alexei Glušenkov, kell ülesandeks oli kindlaks teha, kus legendaarne näitleja avarii hetkel täpselt istus, vahendab Bublik. Antud hinnang näitab selgelt staari öeldud väidete ebatõesust.

Läbitud uuring ei näidanud ühegi nahakoe olemasolu kõrvalistuja õhkpadjal. "Võtsin proove roolilt, rooli õhkpadjalt ning kõrvalistuja õhkpadjalt. Nahakudede olemasolu ja musti pruune plekke leidus vaid juhi õhkpadjalt. Kõrvalistuja poolel polnud ühtegi jälge," andis Glušenkov konkreetse vastuse.

Loetud nädalad tagasi astus kohtus üles tunnistaja Alexander Kobets, kes väitis, et ei tundnud Jefremovit kohe sündmuskohal äragi. Kobets väitis, et auto roolis oli istunud hoopis keegi noor mees. "Sel hetkel ma ei teadnud, et see Jefremov on. Ei tundnud teda ära. Nüüd saan aga täpselt aru - ta istus reisija istmel. Ta juuksed nägid välja nagu Alla Pugatšoval."

Jefremovi advokaadi sõnul on nad juba ka tegeliku juhi tuvastanud ning tegu on samuti paljudele tuttava telenäoga. "Ta on väga keeruline inimene. Küll te hiljem temast kuulete."