Kuigi Westil tuli avameelselt tehtud tunnistuse tõttu omajagu pahandusi, siis ometi on ta otsustanud sellest veel pikemalt rääkida, vahendab Mirror.

Hiljutises intervjuus meenutas räppar, et päeval, mil Kardashian oli otsustanud oma raseduse katkestada, olid tõsielustaaril vajalikud ravimid juba käes, kuid viimasel minutil mõtles ta ümber. "Siin on praegu üks seitsme-aastane, kes peaaegu polekski kunagi siia jõudnud," vihjas räppar tütrele North'ile.

Westi sõnul on ta just tänu oma lastele saanud täiesti uue maailmavaate. "Perekond on maailma võti, punkt. Sinna alla lähevad nii lähedased kui ka sõbrad, töökaaslased, kodulinn, riik ja nii edasi."

Samas intervjuus tunnistas West, et on ka enda vanematelt kuulnud, et ta isa ei soovinud poja sündi. "Mind ei oleks siin, kui mu ema poleks piisavalt tugev olnud. Kui aga isaga abordist rääkisin, siis ta käskis mul vabandada, et seda avalikkusele jagasin."

Teema sai alguse, kui West teatas ootamatult Twitteris, et Kardashiani kahtluste tõttu poleks vanim laps North peaaegu sündinudki. Kim ja kogu Kardashianide perekond lükkas väited tagasi ning tõsielustaar selgitas fännidele, et bipolaarse häirega pereliikmega ei ole kerge koos elada, kuid jääb oma kaasa kõrvale toeks. Oli siiski ilmselge, et paari abielu ei olnud enam endine ning meediale jäid silma üha tihedamalt aset leidnud vahejuhtumid, kus West ja Kardashian koos emotsionaalselt mõtteid vahetasid. Väidetavalt pole veel tänaseni kindel, kas paari abielu tervelt skandaalist välja tuleb.