Pärast esmakohtumist otsustasid toakaaslasteks hakata Viktoria (20) ja Kristen (22), Helena ja Toomas (mõlemad 22) ning Hanna (19) ja Oskar (22). Viktoria otsus rabada Kristen (hüüdnimega Seppen) esimesena endale tekitas pingeid Helenas, kes lootis blondeeritud juustega noormehe endale napsata.

Esimesel õhtul pidutsesid uued osalised omakeskis, kuid pettunud Helena silma kuulusid esimestel tundidel vaid Seppenile, kes blondist neiust eriliselt huvitatud polnud. Helena oli lausa nii meeleheitel, et pakkus välja, et ta võiks isegi noormehe ees piltide jaoks alasti poseerida.

Rannamajalised mängisid esimesel õhtul mängu, mille käigus tunnistas Toomas üles, et ta on kunagi ühte tüdruksõpra petnud viie tüdrukuga.

Kuid mida rohkem õhtu edasi läks, seda enam klammerdus Helena hoopis oma toakaaslase Toomase külge. Kui kogu seltskond tantsimisest ja lauamängudest pausi tegi, põgenes paarike koos tualetti. Noorte suguühe oli nii lärmakas, et teised majaelanikud kogunesid nende seksimist ukse taha pealt kuulama.

See ei jäänud Helena ja Toomase viimaseks suguühteks tol õhtul. Vetsust väljudes kadusid nad teisel korrusel asuvasse vannituppa, kuhu nad läksid väidetavalt hambaid pesema. Ka sel korral polnud armujoovastuses noored tagasihoidlikud ning seekord kuulis nende seksimist pealt majakaaslane Hanna.

Rannamajalised kuulamas, kuidas Toomas ja Helena tualetis seksivad.

Järgmisel hommikul kuulutas Helena, et tualetis vedelev vetsupaber ei saa olla spermaga koos, sest Toomas lõpetas talle suhu.

Esimene pöörane majapidu

Vaatamata Toomase ja Helena vahel tekkinud armuleegile, hakkasid teiste majaelanike vahel tunded just jahtuma. Kuigi algselt tundus, et Hanna ja Oskari vahel on tekkimas keemia, siis ehmatas neiu ära, kui sai teada, et tema toakaaslane on biseksuaal. "Ma tulin siia ikkagi tüdrukut otsima. Ma ei vaata väga kutte, vähemalt praegusel hetkel," kinnitas Oskar.

Esimesele majapeole läksid paarina ainult vannitubades nahistanud Helena ja Toomas ning kolm majakaaslast leidsid endale õhtu lõpuks uue partneri. Kuigi Seppeni silmad kuulusid vaid ühele helepruunide juustega neiule, siis lõpuks otsustas ta saatesse kutsuda punapäise Liisi.

Biseksuaalne Oskar semmis majapeol lausa kahe tüdrukuga, kuid õhtu lõppes siiski ainult ühe näitsiku kaisus. Selleks osutus rõõmsameelne Berit. Viktoria mehevalik osutus kõige skandaalsemaks. Nimelt flirtis brünett neiu terve õhtu Veikoga, kes jäi peo käigus nii purju, et sülitas jooki kõikjale ning tegi kaamerate ees Hitleri-tervitust.