Heard on üha enam jaganud sotsiaalmeedias pilte, millelt on näha, et näitleja rinnad on mööda maailma reisides vaevu kaetud, vahendab The Blast. Üks piltidest on fännide sõnul aga täielikult lugupidamatu.

Nimelt pööras esmalt fännide tähelepanu pilt, millel Heard poseeris Istanbuli mošees. Kiirelt hakkas aga silma, et kuigi staar oli viisakalt oma pea katnud, siis ülejäänud keha nii hoolikalt kaetud ei olnud. "Amber Heard ei tea austuse tähendust. Ja see asjaolu, et ta kustutas ära oma algse pildi, et suisa kaks lisada! Ignorantsus on tõesti õnnistus, kui sa oma kommentaarid kinni keerad," pahandas üks Twitteris. "Kas ta käis tõesti nii mošees või? See on lihtsalt lugupidamatu," polnud ka teine rahul.

Ei läinud aga kaua mööda, kui Heard jagas juba järgmist pilti oma puhkusereisilt Türgist, kus jahil suveõhtut nautiva staari partii taas vaevu kleidi varjus püsis. "Nii raske on hüvasti jätta. Armastan Trügit nii väga," õhkas ta pealkirjas.

See, et Heardile ei meeldi rinnahoidjaid kuigi tihti kanda, jääb fännidele üha enam silma. Nimelt sattus ta hiljuti meedia Tähelepanu alla, kui koos sõbrannaga Londonis seikles ja kogemata oma privaatsed kehaosad täielikult paljastas.