Haigestunud inimene viibib juba nädal aega haiguslehel ja ei ole selle aja jooksul ühegi teatri töötajaga kontaktis olnud. Siiski, ohutusnõuetest lähtuvalt, lükatakse edasi muusikali "Minu veetlev leedi" esimesed etendused, mis pidid toimuma 5. ja 6. septembril. Samuti lükkuvad edasi 8.ja 9. septembriks planeeritud etendused. Uued kuupäevad tehakse teatavaks lähiajal.

Terviseameti soovituste kohaselt teevad kõik teatri töötajad esmaspäeval koroonaviiruse testi. Pärast tulemuste selgumist otsustab teatri juhtkond edasise tegevuskava üle. Järgmisel nädalal on võimalik täpsemalt teada anda ka edasi lükatud etenduste uued toimumisajad.

Kuni 10. septembrini Vene Teatri suures saalis etendusi ei mängita. Esialgse kava kohaselt algavad etendused suures saalis alates 11. septembrist. Kõik teatri ruumid desinfitseeritakse ja puhastatakse põhjalikult enne külastajate majja saabumist.

Täpsemat teavet ärajäänud etendustele ostetud piletite tagastamise või vahetuse kohta jagab teatri kassa, mis on avatud tööpäeviti kell 11-19 ja puhkepäeviti kell 11-18.

Täiendavat infot avaldame ka teatri sotsiaalmeedia kanalites ja teatri kodulehel.