1997. aastal kadus teadmata teed USA loomaentusiasti Carol Baskini abikaasa Don Lewis. Kuigi seni ei ole ilmnenud veel ühtegi vihjet sellest, mis Lewisest sai, siis ometi on läbi aastate süüdistatud Baskinit ennast, kes küll väidetavalt mehe tiigritele söötis või tema surnukehast mõnel muul moel vabanes, vahendab Fox News. Nüüd kirjeldab oma meenutusi naisterahvas, kes paariga üpris tihedalt kokku puutus.

Trish Farr-Payne on Baskini majapidajana töötanud Kenny Farri eksnaine ning ta usub, et endisel abikaasal oli Lewise kadumisel oma roll mängida. Eriti teravalt on tal meeles, kuidas abikaasa keelas tal müstiliselt kadunud rikkurist kodus rääkida. "Don on kadunud ja ma ei taha, et sa temast räägiks," meenutas naine endise abikaasa korrutatud sõnu.

Trishil on meeles, et endine kaasa tõi ootamatult koju ka suure sügavkülmiku, mis kadus sama ootamatult umbes nädal peale seda, kui Lewis teadmata kadunuks jäi.

See pole aga esimene kord, mil Trish oma kahtlusi jagab. Ka 2000. aastal käis naine võimudele tunnistamas, et kahtlustab Lewise kadumises oma endist abikaasat. Siis selgitas naine, et samal nädalavahetusel ei läinud abikaasa millegipärast tööle, kuigi käis tavaliselt loomaaias iga päev. Pühapäeva õhtul saabus ta koju aga Lewise bussiga, millest leidis Trish hunniku relvi. Oma auto tõi Kenny väidetavalt koju alles järgmisel päeval.

Kõige jahmatavam oli aga Trishi tunnistus, et abikaasa ähvardas ka teda tappa. Naine väitis, et mees oli teda konkreetselt hoiatanud: "Kui sa mu maha jätad, siis lähed hakklihamasinasse, nagu Don läks."

Tänaseni väidab Baskin kindlalt, et pole Lewise surmaga kuidagi seotud, kuigi ka kadunud ärimehe endine perekond on veendunud, et loomaaiapidaja käsi on mängus. Nimelt teab Lewise endine perekond, et rikkal ärimehel oli plaan endast aastaid nooremast Baskinist lahutada, millega rahahädas nooruk väidetavalt kuidagi nõus ei olnud.

Baskini ja Tiger Kingina tuntud Joseph Maldonado-Passage'i omavahelist tüli lahatakse põhjalikult Netflixi dokumentaalsarjas "Tiger King", mille fookuses on USAs metskassidega äritsevad loomaaiad. Joe Exoticuna esinev meelelahutaja on veendunud, et Baskin pole sugugi nii süütu ja rahumeelne, kui ta ennast avalikkusele näitab.