Kui pikalt vaidlesid Peters ja Anderson avalikkusele, kumma algatus ja süü vaid loetud päevad kestnud abielu lahutus tegelikult oli, siis nüüd on telenägu võtnud hoopis uue lähenemise, vahendab Toofab.

Nüüd väidab 53-aastane näitleja, et pole Petersiga tegelikult päevagi abielus olnudki. "Ei mingeid murtud südameid, abielu ega lahutust, lihtsalt üks veider teatraalne lõunasöök," kirjeldab Anderson sotsiaalmeedias oma 12 päeva kestnud abielu kolmandas isikus. "Pamelal on sellega seoses väga hea huumorisoon."

Väidetavalt on Anderson nüüdseks leidnud enda kõrvale uue kallima. Näitleja enda ihukaitsjana töötav Dan Hayhurst ja Anderson on lähedaste sõnul suhtes olnud juba mõnda aega. "Ta on mega õnnelik. Dan aitab tal isegi kodu remontida."

Andersoni ja Petersi skandaalne suhe lahvatas avalikkuse ette, kui staarid teatasid ootamatult talvel, et on abiellunud. Muinasjutuline romantika võttis aga kiirelt teise pöörde ja juba 12 päeva hiljem vajasid nad teineteisest "puhkust", et oma suhte üle järele mõelda. Juba varsti hakkasid meedias levima vastastikuses süüdistused, kus Petersi sõnul kasutas Anderson teda vaid võlgade tasumiseks. Anderson väitis aga, et mees jättis ta lihtsalt sõnumiga maha, ilma pikema selgituseta. Nüüd on Andersoni jutt tunduvalt muutunud ja naine väidab, et pole Petersiga abielus olnudki.