Endine modell ja jalgpallikohtunik Anni Rahula on viimased aasta aega töötanud ettevõttes Promoty. Tegu on ettevõttega, mis aitab omavahel kokku viia suunamudijad ja brändid. Või nagu Anni ise ütleb: "influencer-turunduse “abiline” ja tööriist turundajatele.

"Mina täidan ettevõttes kogu kampaaniate poole eest vastutamise rolli e. olen kampaaniate kvaliteedijuht," ütles Anni Rahula ja lisas, et nad tegelevad nüüd agaralt laienemisega.

Ettevõte on suunamudijate abil siiamaani läbi viinud 1210 kampaaniat.

Anni Rahula CV on väga kirju. Alates 2014. aastast on Anni Rahula FIFA kategooria abikohtunik. 2015. aastal sai FIFA kategooria kohtunikuks ka Reelika Turi, kellega koos teenindati sama aasta alguses esimest rahvusvahelist kohtumist Belfastis Põhja-Iirimaal. Lisaks juhtis Anni Eestis UEFA programmi Captains of Change, mis tutvustab naistejalgpalli ühiskonnas. Anni ise jalgpalli ei mängi, kirjutab Vikipeedia.

2015. aasta sügisel kirjutas Anni Rahula koos Kristjan Vardjaga sõnad laulja Mikk Mäe singlile "Meie aeg on käes". Laulu muusika autor on Anni abikaasa Tomi Rahula. 2016. aastal kirjutas ta laulusõnad Jana Liisa Johannsoni singlile "On vaid see hetk" ja Gertu Pabbo singlile "Olen Siin". Lisaks tegi ta sõnad Eesti Laul 2017 finaali pääsenud Marcus Peaki ja Tomi Rahula laulule "Feel Me Now", mida esitas Ariadne. Anni leidis Ariadne lauluvideo Youtube'ist ning võttis seejärel temaga ühendust. Sellele järgnes koostöö vaid Eesti Laulu raames.

Anni on üles astunud modellina nii üritusel Malta Fashion Week kui ka kodumaistel moeetendustel Tallinn Fashion Week, Bastion, Kaubamaja ja Tallinn Dolls. Lisaks on Anni esinenud fotomodellina tootereklaamides.

Anni jagas hiljuti ka oma kogemust modellitööst. "Malta moenädalal valiti mind ka ühte showsse, kus oma loomingut näitas üks nii Euroopas kui Ameerikas nime tegev moelooja. Kui muidu oli mul modellindusega seoses eranditult väga "lihtsad" kogemused, siis seal mäletan, et disainer ikka lasi proovis tüdrukutest üle nagu kirvega, nii, et ikka "veekraanid" valla. Ja osad saadeti eriti teravalt teele," meenutas Anni Rahula.

Ta sõnas ka, et riiete proovimise ajal käis veel värbamine, kes lähevad lavale ja kes mitte. Mitmed, kes said valituks, ka need said sõimu.

"Ma hoidsin hinge kinni, kui too disainer minuni jõudis, ma mäletan. Ja siis tuli "Sina! See" ja "jah, korras" ja läks edasi järgmise juurde. Siis ma julgesin taas hingata. Samas peale showd oli ta väga meeldiv kõigi vastu," sõnas Rahula.

"Aga sain kreepsu ikka küll ja mõtlesin, et minust, mitte, et mul lootust olnuks, tippmodelli küll ei saa. Vat siis sulle "lihtsat" tööd. Ei kujuta ette, kui palju seda ette tuleb, aga mina rohkem sellist asja näinud pole," mõtiskles ta.

2016. aasta veebruarist maini oli Anni Rahula üks RingFM-i hommikuprogrammi saatejuhte.

2017. aasta mais avaldasid Anni ja Tomi Rahula raamatu "Tule meie juurde", mille kirjutas Piret Kooli ning mis käsitleb kunstliku viljastamise muresid ja normaalsust ning räägib suhte hoidmise tähtsusest. Kirjastus Pilgrim välja antud raamat saavutas kiiresti populaarsuse.