David ja Victoria Beckhami viirus ei ole siiski aga uus uudis. Paar nakatus ja põdes viiruse läbi juba märtsis. Nad nakatusid USAs, pidutsedes koos sõprade ja tuttavatega, kellega oldi ka füüsilises kontaktis, kirjutas DailyMail.

Ajavahemikul 5.-19. märts reisisid Beckhamid Los Angelesest Londonisse, sealt edasi Cotswoldi ja siis Miamisse ning siis tagasi Cotswoldsi. Selle tõttu pole teada, millal nad viiruse külge said, küll aga on variant, et nad ise seda pahaaimamatult levitasid.

Samal ajaperioodil tähistati ka poja Brooklyni 21. sünnipäeva, kus viibisid ka tema tüdruksõber Nicola Peltz, endine vürtsitüdruk Emma Bunton, staarkokk Gordon Ramsay koos abikaasa Tana ning nende tütre Hollyga ja räppar Stormzy.

Pärast sünnipäevapidu tehti tiir USAs, kus David Beckham käis kogunemisel, kus viibis ka muusikaprodutsent Pharrell ning David tegeles hiljem tööasjadega. 19. märtsil, neli päeva enne kui UK läks karantiini, naasis pere koju.

Sel ajal tekkisidki perel esimesed sümptomid. Davidi enesetunne muutus kehvaks ning Victorial tekkis kurguvalu ja kõrge palavik.

Siseallika sõnul oli see justkui õudusunenäos nähes Beckhameid erinevatel pidudel tervitusmusisid jagamas ning käsi surumas. Nad tegid koos fännidega pilti ning palju oli füüsilist kontakti. Tol perioodil puututi kokku sadade inimestega, haigeks jäid ka mitmed Beckhamite personaliliikmed.

Victorial tekkis siis aga paaniline hirm ning ta sundis oma pere jäika karantiini, mis kestis kauem kui riigi poolt rakendatud kaks nädalat. Moedisainer hakkas muretsema, et nad võivad olla superlevitajad ning tegi edaspidi kõik endast oleneva, et viiruse levitamist takistada.

Kui paar terveks sai, siis nad hoidsid ühendust paljude nakatunutega. Vähemalt kahele tõsiselt haigelt olnud töötajatele saadeti abipakid.

Beckhamid veetsid ülejäänud karantiini oma peenes häärberis. Hiljem lasid nad teha endale koroonatestid, et kindel olla, kas nad on paranenud, ning siirdusid siis puhkusereisile Itaaliasse ja Kreekasse.

Beckhamid ei ole viirusesse nakatumist ise kommenteerinud.