Lauljanna käis "Duubli" saates, kus tuli loomulikult jutuks ka tema sel kevadel sündinud laps ja elukaaslane. Nele-Liis kihlus eelmisel aastal oma elukaaslase Mihkliga.

"Tahtsime juba sellel aastal abielluda, aga lapse sünd tuli vahele. Ka üks sõber kuuldes minu rasedusest, ütles: "Rasedana oleks jube abielluda, ära seda küll tee". Äkki siis järgmine aasta," muigas lauljanna.

Praegu käib Nele-Liis esinemas minimaalselt, andes kevadel koroonaviiruse tõttu ärajäänud või edasi lükatud kontserte. Kontserditel on kaasas ka tema tütar Loore, kelle eest hoolitsevad ema laval oleku ajal isa või vanavanemad.

"Laps iga poole tunni tagant süüa ei taha, seega saavad teda seni vaadata teised pereliikmed. Nii see käib," rääkis ta ja ütles, et Loore on siiamaani esinemistel kaasas käinud.

Siiamaani on tütre uneharjumused olnud head. Kuigi päeval mõnikord uinub kauem, siis öösel magab kenasti.

Lauljanna meenutas suvel toimunud seika. "Elukaaslane Mihkel pidi esinemise ajal lapsega olema. Enne esinemist jäi Loore Maria magama ja mõtlesin, et ei hakka teda äratama, ilmselt magab esimese osa ära. Aga juba pärast esimest laulu nägin, et nad jalutavad maja kõrval ja sain aru, et jama on majas ning laps söömata, aga mina ju lavalt ära minna ei saa. Mees oli leidlik, ka minu ema kontserdil kaasas, ja said kamba peale tütre hoitud. Kui lava taha jõudsin, oli laps rõõmsa näoga ja saime süüa."

Nele-Liisi tütar Loore sündis 26. mail, lapsest jagas ta esimest pilti 1. juunil koos vanema poja Ron Jonathaniga.