37-aastane endine poksija Nicola Adams, kes on lesbi, palus saatetegijatelt spetsiaalselt naissoost tantsupartnerit. Praegu paistab, et 31-aastane Katya Jones on favoriit selle rolli täitmiseks, vahendab DailyMail.

Nicolaga tantsimise vastu on huvi üles näidanud ka Oti Mabuse (37), Karen Hauer (38) ja Janette Manrara (36).

Siseallikas sõnas: "Naisprofid teavad, et Nicola Adamsiga paari saamine tõstab nad veel enam rambivalgusesse. Aga nad on ka õnnelikud, et Nicola on sportlane, sest tema distsipliin ning hea füüsiline vorm võimaldavad tal hästi esineda."

Nad lisasid, et endisel olümpialasel on jõudu, et partner tantsupõrandal üles tõsta ning tema füüsiline vorm teeb tantsuliigutused palju seksikamaks.

Allikas sõnas: "Tõsiasi, et naisprofid tahavad Nicolaga nii väga koos tantsida, näitab suurt arengut. Kui saade vähem aktsepteeritavamal ajal 16 aastat tagasi alustas, siis oleksid nad pidanud seda tõsisemalt kaaluma."

Katya Jones on mitmel korral avaldanud soovi Nicola Adamsiga koos tantsida, sest on suur naiste võimestamise fänn. Lisaks soovib Katya end fännide seas rehabiliteerida, kui jäi 2018. aastal tantsupartneri Seann Walshi suudlemisega vahele.