Kleidiga on Contra esinenud juba kaks korda. "Nüüd esitlesime minu raamatuid "Mundris vitamiin" ja "Bussijaamas on Valgre Raimond" ning Veiko Märka raamatut "Lingvistiline mats". Et plakati peale sai pilt, kus ma olen just selle kleidiga, mõtlesin, et miks mitte ka täita fännide õigustatud ootust näha mind luuleõhtul just selle kleidiga. Kuivõrd kleit oli mul veel alles, tõmbasingi selle selga. Ka on kleit mehe seljas praegu kuum teema, mis aitab ehk luulekogudele tähelepanu tõmmata," selgitas Contra Kroonikale.

Seda, et kleidi kandmine publikus erilist reaktsiooni oleks tekitanud, luuletaja ei märganud. "Kohapeal nagu mingeid erilisi reaktsioone ei olnudki, rohkem reageeriti luuletustele. Jah, taheti minust ja minuga koos pilti teha, aga seda siiski tehakse muidu ka. Facebookis, teiste seintel nägin küll kommentaare, et näe, tahab vist auhinda saada, aga selliseid kommentaare pälvib ka täiesti normaalseid asju tehes pidevalt."

Contra mõistab hästi, miks mehed kleite üha rohkem on valmis kandma. "Minu meelest võiks mehed kleiti kanda küll, sest see on mugav. Ma ise vist siiski enam nii palju punk ei ole, et igapäevaselt rahva seas kleidis ringi kõndida, aga kui kõnniksin, ei peaks selles midagi perversset olema. Ilu on vaataja silmades. Aga ma ei kannaks kleiti ju mitte ilu, vaid mugavuse pärast."

Hiljuti on veel nii mõnigi tuntud meesterahvas julgelt kleidiga rahva ette astunud. Näiteks käis roosaia vastuvõtul seelikuga Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel. Vägivallaennetusse panustamise eest auhinda vastu võtma läinud Mikk Pärnits oli samuti presidendiga kätlemiseks selga valinud roosa kleidi. " Mikk Pärnits oli tegelikult täitsa ilus presidendi vastuvõtul, aga ma ise ennast iialgi nii üles ei viitsiks lüüa," naljatas Contra.