19. augustil toimus "Rannamaja" uue hooaja avapidu, kus tutvustati kõiki osalisi. Küll aga puudus sealt Oskar Süvari, kes viibib kinnipidamisasutuses.

"Oleme teadlikud, et Oskar viibib kinnipidamisasutuses, kuid see on ka kogu info, mida teame," põhjendas TV3 programmijuht Raimo Kummer Kroonikale Oskari puudumise tagamaid.

Oskari puudumisest on mitmed meediaväljaanded kirjutanud ning kui Helena Klaar Instagramis otseülekannet tegi, siis küsisid nii mitmedki temalt selle kohta.

"See kõik on väga kurb, aga ma ei räägi sellest," ütles Helena.

Mis põhjustel Oskar kinnipidamisasutuses on, see pole teada, küll aga ei ole tegu esimese korraga, mil Oskar karistada saanud on.

Oskar Süvari

Kohtudokumentidest nähtub, et Oskar Süvari sai 2018. aastal kriminaalkorras karistada. Oskarit süüdistati lubadeta sõitmise eest nii 2017. aasta septembris kui ka novembris. Kolmandal korral ehk 2018. aasta suvel juhtis Oskar juhiloata ka Valga maakonnas Otepää vallas Pühajärve tee suunaga Mäe tänava poole mootorsõidukit Nissan Quashqaid.

Kuna Oskaril polnud vastava kategooria juhilube, siis määrati talle nelja kuune tingimisi karistus üheaastase katseajaga. Menetluskuludena pidi ta tasuma 874,80 eurot. Oskari katseaeg lõppes 23. augustil 2019.