Allamäge" ("Downhill", 2020)

USA draamakomöödia, uusversioon Ruben Östlundi Oscarile kandideerinud filmist "Vääramatu jõud". Pereisa Pete (Will Ferrell, "Eurovisoon") ja pereema Billie (Julia Louis-Dreyfus, "Asepresident") on oma lastega suusapuhkusel. Ühel päeval tekib hotelli kõrval asuva mäe peal lumelaviin. Isa haarab ohuolukorras oma telefoni ja põgeneb, ema viskub aga lapsi kaitsma. Kui kõik õnnelikust õnnetusest eluga pääsevad, tekitab Pete'i reeturlik käitumine oma pere suhtes palju küsimusi...

"Sipelgamees" ("Antman", 2015)

Lahedate eriefektidega seiklusfilm. Seekord sibab Marveli kinouniversumist esile Sipelgamees - väike, ent sitke superkangelane. Scott Lang (Paul Rudd, "Kõht ette!") on vangis istuv pettur ja meistervaras. Tema poole pöördub Dr. Hank Pym (Michael Douglas, "Ürginstinkt"), geniaalne teadlane, kes soovib kaitsta enda loodud saladuslikku tehnoloogiat. Lang peab selga tõmbama sipelgamehe kostüümi, mis muudab ta tibatillukeseks, ent üliosavaks ja -tugevaks ning läbi viima röövi, mille õnnestumisest sõltub terve maailma saatus.

"Palgamõrvari ihukaitsja" ("The Hitman's Bodyguard", 2017)

Märulikomöödia. Maailma edukaim palgamõrvar (Samuel L. Jackson, "Pulp Fiction") otsustab tunnistada Haagi rahvusvahelises kohtus oma endise tööandja Vladislav Dukhovichi (Gary Oldman, "Süngeim tund") vastu. Korrumpeerunud ja kuritegelik ekspoliitik on valmis tegema ükskõik mida, et palgamõrvar tema vastu tunnistada ei saaks. Ainus, kes suudab garanteerida tunnistaja ellujäämise, on tipptasemel ihukaitsja Michael Bryce (Ryan Reynolds, "Deadpool"). Kas tal õnnestub hoolimata nende vastu palgatud killerite armeest tunnistaja elusa ja tervena Haagi toimetada? Vaata filmi tasuta.