23. septembril esilinastub Netflixis "Enola Holmes", kus ta mängib nimitegelast, kuulsa Briti detektiivis Sherlock Holmesi õde. Keegi ei kahtle 16-aastase näitlejanna talendis ja näitlejameisterlikkuses, kuid juba 12-aastaselt hittsarjas "Stranger Things" kaasa tegev britt on unustanud, kuidas oma aktsendiga rääkida, vahendas BBC.

Ta ütles Radio Timesile antud intervjuus: "Viimased viis aastat ma olen mänginud ameeriklasest karakterit sarjas "Stranger Things" ja minu jaoks oli suur väljakutse siin britt olla, vaatamata sellele, et ma olen britt!"

"Ma pidin õppima uuesti rääkima, sest ma olen nii harjunud ameerika aktsendiga rääkima," lisas ta.

Film "Enola Holmes" põhineb Nancy Springeri samaminelisel raamatuseerial ning oli Millie ja tema vanema õe Paige'i idee. Mõlemad on ka filmi produtsendid.

Projekti saadab ka vastuolu, sest Sherlock Holmesi karakteri loonud Arthur Conan Doyle'i varahaldurid ei ole andnud nõusolekut ei Netflixile ega Nancy Springerile Holmesi nime ja karakteri kasutamisel. Kui kohtueelset kokkulepet ei saavutata, siis ollakse autoriõiguste rikkumise pärast minema kohtusse.