Kinnipidamisasutusse saabudes elas Jefremov mõnda aega karantiinis, kuid viidi siis edasi tavakongi, kus elab kokku kolm inimest. Tunnustatud näitlejaga ühes ruumis elab veel korruptsioonisüüdistuse saanud kinnipeetav ning narkootikumide vahendamises süüdistatud kinnipeetav, vahendab Bublik.

Luksuslikemates kongides on kinnipeetavatel isegi teler, kus pole vaid tasulisi kanaleid. Nõukogude sõjavägi valmistas Jefremovi ette ka toidu osas, mida vanglas pakutakse, mistõttu ei ole tal kokkadele ühtegi kaebust.

"Jookide valik pole just kuigi rikas, peamiselt tellitakse teed, üldiselt on menüü aga üsna mitmekesine," kirjeldas Venemaa rahvusvahelise inimõiguste kaitse komitee osakonna juht Ivan Melnikov. Melnikov selgitas, et on isiklikult vaeva näinud ka vangla menüü kallal, mistõttu on nüüd kinnipeetavatel võimalus lisarahaga omale veidi hinnalisemaid praade osta. Üldiselt jääb ka toidu hind üsna mõistliku piiri peale, 10 euro eest saab kinnipeetav umbes 700 gramm sööki.

Jefremovi ja teiste kinnipeetavate raha hoitakse spetsiaalsel kontol, mida saab kasutada vaid vanglasiseses poes ostlemiseks. Tellida saab omale nii kuuma praadi kui ka tavapäraseid hügieenitarbeid.

Näiteks kanalihapallid keedetud kartulitega maksavad kokku kaks eurot, täidetud pannkoogid maksavad veidi alla nelja euro ja kilo apelsine maksab kaks eurot. Kiirtoidu armastajad saavad rebitud lihaga hamburgeri kätte kahe euroga, magusa eelistajad võivad 17 euroga omale tiramisu koogi osta ning isegi gurmaanidel on võimalik 30 euroga parti tellida.

Kinnipeetavate päev hakkab kell kuus hommikul ning tuled pannakse kustu kell 22 õhtul. "Peale äratust on kinnipeetavatel keelatud voodisse jääda, kui pole just tuvastatud meditsiinilist vajadust," selgitab Melnikov, kuid lisab, et juba korda tehtud voodil tohib vang rahumeeli edasi lebada. Enne lõpliku karistuse määramist ei tee kinnipeetavad vanglas tööd, kuigi paljudele see väga meeldiks.

Peale tavakongi üleviimist avanes Jefremovil võimalus kasutada ka vangla jõusaali, kus mängida lauatennist või erinevatel masinatel lihaseid pumbata. Väidetavalt on hoopis näitleja lähedased otsustanud Jefremovi meelt lahutada ning tõid talle mängimiseks mitu erinevat lauamängu. "See pole otseselt keelatud, aga administratsioon näeb seda tihti hoopis hasartmänguna, mis on juba reeglite rikkumine."

Eeluurimisvanglas tohib kinnipeetav kohtuda vaid oma advokaatidega. Perega kohtumise ja telefonikõnede vajadust hindab kohus väga terava ja karmi pilguga. Kõik kohtumised tohivad kesta maksimum üks tund.