Helery Tõkke leidis ühe enam räägituma loo varjus, et tal on võimalus endale tähelepanu tõmmata. Ta postitas enda YouTube'i kanalile dramaatilises võtmes video, kus meenutas enda läbisaamist nii Kardo kui tema tulevase eksabikaasa Mallukaga.

"Kes siis veel ei tea, siis miljon aastat tagasi rikkus Mallukas minu elu ära, postitas igast jama minust, sest ma olin tema mehe viimane tüdruksõber. Ja tänu sellele ma üldse olengi avalikkuse ees," teatas suuri päikeseprille kandnud Helery videos.

"Mis mina sellest arvan?" küsis Helery ning venitas pikalt mitte midagi öeldes, kuni ütles: "Nad lahutavad, aga ega see kindel pole, äkki on clickbait. Kuidagi on ju vaja end pildil hoida."

See oli aga ka ainuke sisuline asi, mida varem tähelepanu otsinud ning seost Treimannidega ära kasutanud Helery ütles. Viieminutilises videos, mida jagati ka Facebooki grupis "Eestlaste Kolmnurk" ei öelnud Helery kordagi välja, mida ta tegelikult arvab, kirjutades video pealkirja juba selliseks, et inimeste uudishimu ära kasutada.

Ka OnlyFansi platvormil tegelev ja augusti alguses EKREga liitunud Helery kavalat nõksu tähelepanu saamiseks ei võetud aga hästi vastu ning ta langes iseenda YouTube video all solvangute ohvriks.

Küll aga kommenteeris ta paaril korral algselt Kroonikas lahkumineku teatavaks teinud lugu, avaldades seal samu mõtteid, mis videos. "Ah nagunii niisama draama, et uudistes püsida," kirjutas ta. "Ma muide mõtlesin, et kuidas on tunne, kui tead, et su mehe endine on erootikastaar. Nüüd me teame," lisas ta.