Kanye West on korduvalt öelnud, et ta on piisavalt rikas, et saab öelda, mida tahab ilma tagajärgi kannatamata. Tal on ka 21 Grammyt, mida tema jaoks on palju, sest ta kasutas ühte enda tualetis ja urineeris sellele peale, kirjutas TMZ.

Kanye sai Twitterist lühiajalise keelu, aga mitte urineerimise pärast. Tal tekkis probleem äriajakirja Forbes peatoimetaja Randall Lane'iga, kutsudes teda muuhulgas ka valgete ülemvõimu pooldajaks.

Räppar säutsus: "Kui keegi minu fännidest tahab helistada valgete ülemvõimu pooldajale ... siin on Forbesi peatoimetaja." Säutsu juurde oli lisatud toimetaja nimi koos tema kontaktinfoga.

Sellist tegevust loetakse doksimiseks, mis on eraeluliste või delikaatsete andmete kogumine ja avalikustamine internetis, enamasti vastu andmetesse puutuvate isikute või organisatsioonide tahtmist ning nende kahjustamiseks.

Selle järel blokeeris Twitter 12 tunniks räppari konto. Avalikkusele andis sellest teada räppari sõber, endine korvpallur Rick Fox. Twitteri moderaatorid eemaldasid hiljem vastuolulise säutsu Kanye lehelt.