"Üks mustanahaline mees tuli lennujaama kohvikus ligi ja näitas pilti, millel olime koos. Aga mina teda ja pildistamise hetke ei mäletanud," meenutab teleprodutsent Ken Saan (44) eelmise aasta suvepäeva. Ken ei suutnudki siis veel kildudest mosaiiki kokku panna…

"Lugu meenus mulle, kui vaatasin ära kinos "Teneti". See oli filmi peaosatäitja John David Washington (36) ja mul on väga piinlik," naerab Ken.

John David Washington. Foto: Scanpix

Tänaseks on Kenile muidugi meenunud, et unustatud kohtumine Hollywoodi superstaariga toimus Radissoni hotelli katusebaari kinnisel peol, kuhu linna pealt erinevaid lõbusaid inimesi sattus. "Arvan, et tegu võis olla päevaga, kui Rain (Keni sõber, LHV Panga juhtfiguur Rain Lõhmus – toim.) oma sõpruskonnaga Radissonis oli ja minagi sinna sattusin."

Keni sõnul on Tallinn rahvusvaheline linn, kus käivad maailmanimed tihti inkognito ja pole ime, et nende otsa võib komistada. "Aga võiks nad sel hetkel ka ära tunda!" Ken muheleb: "Mina ei teadnud, et see Washington nii kuulus on. Eelmisel aastal rääkisid kõik meedias Robert Pattinsonist, kes mängib "Tenetis" suuruselt teist rolli."