"Parajalt pöörane ja totaalselt teistsugune kui senine elu, aga oma armsuses on Milli toonud väga palju rõõmu," sõnab Piret. "Võikski päev otsa ainult tema vaatamisega tegeleda."

Nimi Milli on nii Piretile kui ka tema kaasale Egertile (30) ammu meeldinud. "Ühest küljest vana eesti nimi, teisalt aga ka rahvusvaheline, üsna populaarne ka näiteks Austraalias ja Inglismaal," põhjendab Piret valikut.

Juba on aru saada, et muusikute perre sündinud laps naudib ka ise helide keskel olemist. Eriti siis, kui issi Egert, kes üllitas hiljuti uue laulu "Your Green Is Better", mängib talle klaverit või kitarri ja laulab. Pireti räägib, et muusika rahustab Millit hästi ja et talle meeldib, kui Piret või Egert teda süles hoides tantsivad. Väikese neiu magamajäämise lemmiklugu isa repertuaarist on "Georgia (On My Mind)".

Suve alguses emaks saanud kaassaatejuht Anna Pihliga (31) pole Piretil olnud veel mahti trehvata ega beebidega koos jalutama minna, küll aga sai Milli Anna tütrelt Astalt sünni puhul armsa kingituse. Peagi saab lapse kolmaski "Pealtnägija" reporter Piia Osula (28).