Stsenaarium A: tavapärane Eurovisiooni lauluvõistlus

Neljast versioonist kõige optimistlikum variant tähendab seda, et Eurovisioon toimub nii, nagu see ikka alati toimunud on – võistluse raames toimub üheksa sõud (sh proovid), Rotterdamis on kohal nii riikide delegatsioonid, press kui ka publik ning lauluvõistluse raames toimub huvilistele mitmeid üritusi, vahendab ERR.

Selle stsenaariumi tõenäosus sõltub aga sellest, kas vaktsiin on selleks ajaks olemas ja kui palju suudetakse inimesi testida.

Stsenaarium B: Eurovisioon sotsiaalse distantsiga

Ka teise variandi puhul toimuks Eurovisioonil üheksa sõud, kuid kohal olevate inimeste arv oleks piiratud. Seda nii publiku, pressi kui ka riikide delegatsioonide seas. Kõik, kes kohal on, peavad üksteisega poolteist meetrit vahet hoidma.

Stsenaarium C: reisipiirangutega Eurovisioon

Toimuks üheksa sõud, inimeste arv oleks piiratud ja toimuksid mõned lisaüritused. Kui mitmetes riikides on kehtestatud reisipiirangud ning artistid ei saa Hollandisse minna, saavad nad esineda video vahendusel oma koduriigist.

Stsenaarium D: Eurovisioon karantiinis

Stsenaariumiga D ollakse valmis selleks, et Holland on Eurovisiooni ajaks n-ö lukku pandud ja sealsed inimesed peavad karantiinis olema.

Sel juhul esitavad kõik artistid oma võistluslugusid enda kodumaal ja video vahendusel.

Täpsemad otsused tehakse 2021. aasta alguses.