Kardo tunnistas pärast lahkumineku avalikuks tulemist Kroonikale, et sai elukaaslase murest ja mõtetest teada umbes nädal tagasi. "Ma tunnen end praegu juba suhteliselt rahulikult, sest olen saanud seda kõike enda peas mõnda aega läbi mõelda. Alguses olin väga segaduses ja paanikas, kui ma sellist juttu Malluka käest kuulsin."

Alguses üritas mees küll abielu päästa, kuid mõistis peagi, et muuta pole enam midagi. "Üritasin teda rahustada ja kuidagi ikka läbi rääkida, et äkki me ikka ei lähe lahku, aga mida aeg edasi läks, seda rohkem sain aru, te vist tagasiteed enam pole."

Viis aastat abielus olnud paaril on kolm last, keda ka edaspidi koos kasvatatakse. "Veel kindlalt pole ära otsustanud, et kuidas, aga kindel on see, et mõlemad saavad sama palju lastega aega veeta ja keegi ilma ei jää."

Kolme lapse isa Kardo ei kavatse kauaks ootama jääda ja kuigi ta on veel ametlikult abielus, siis leiab mehe juba Tinderist.

Ta kirjeldab end: "Ma olen hästi tore ja sõbralik mees, kes juttude järgi pidi ka hea huumorimeelega olema. Mulle meeldib hästi öelda ja komplimente teha. Vabal ajal meeldib mulle jalgrattaga sõitmas käia ja natuke sporti teha. Veel meeldib mulle koos filme vaadata ja mänge mängida. Peale selle olen ma päris korralik kokk. Kui sa mulle retsepti ette annad, siis arvatavasti ma saan selle kokkamisega hakkama. Suvel meeldib mulle oma aia eest hoolitseda ja palju grillida ja kala suitsutada. Ps. Mul on 3 tütart."

Kardo tinderdamisest kirjutas Mallukas ka oma blogis: "Kardo ja Tinderi kohta pole minult mõtet mingit dramaatilisi emotsioone otsida. Minu poolest võib tal see olla, kui ta tunneb, et ta tahab. Mul on üldse reaalselt null armukadedust või midagi Kardo suunas, nii et selle üle ei pea keegi muretsema. Ma ei usu, et ta neid tinderideite meile siia koju, laste ette tassima hakkab kohe esimese asjana. Eile (üleeile) soovitasin talle isegi paremaid pilte sinna ja puha."