“Oleme otsustanud juurutada uue süsteemi eelkõige klubikaartide võltsingute vältimiseks ning meie klientide mugavuse ja privaatsuse huvides,” kommenteeris Angeli tegevjuht Maret Soom. “Eesti klubimaastiku kogemused näitavad, et klubikaarte tihti kas võltsitakse või antakse käest kätte. Angeli näpujälje fikseerimise süsteem välistab selle võimaluse.”

Uus süsteem muudab Angeli klubiliikmete identifitseerimise ka liikmeile endile väga mugavaks. Klubiliikmed saavad sel juhul klubisse ka kaarti ette näitamata, fikseerides vaid sekundiga oma sõrmejälje.

Angeli teisel korrusel asuv kohvik on vaba sissepääsuga kõigile soovijatele.

Baltikumi glamuurseima ööklubi & kohviku Angel avamispidustused toimuvad 26. novembril. Pidustustele sõidab kohale mitmeid Euroopa meelelahutusmaailma kuulsusi ning mainekate meediaväljaannete esindajaid.

Ööl vastu 27. novembrit, alates kella poole ühest öösel, pääsevad klubisse ka klubiliikmed ja uksehoidja sisselubatud inimesed.

Club Angel on loodud gay`dele ja nende sõpradele, olenemata seksuaalsest orientatsioonist, ning kõigile teistele toredatele inimestele. Angel on glamuurne vaba aja veetmise koht, mis koosneb ööklubist ning teisel korrusel asuvast kõigile avatud kohvikust.

Angeli loomisel on mõeldud selliste maailma kuulsaimate klubide peale nagu kunagine Studio 54 New Yorgis ning praegused Shadow Lounge Londonis ja Queen Pariisis.

Läbi kahe korruse asuva klubi idee on pakkuda inimestele meeletusi, intrigeerivaid pidusid ja parimat teenindust. Angeli personal koosneb väga hoolikalt valitud ilusatest meestest seksikas riietuses.