"Lastega kodus" näitlejanna juriidilised esindajad tegid 9. septembril kohtule avalduse, soovides, et Lori Loughlin saaks karistuse ära kanda võimalikult lähedal tema Californias asuvale kodule, eelistatavalt FCI Victorville'i vanglas, kirjutab ET.

Kohus oli sellega nõus ning Lori Loughlin kannabki oma karistuse keskmise turvatasemega Victorville'i föderaalvanglas.

Los Angeles Lakersi tähele, 35-aastasele LeBron Jamesile aga selline asi kohe üldse ei meeldi. Ta jagas Twitteris sellekohast uudist ja lisas sinna juurde: "Ta saab valida (mis vanglasse ta läheb)? Ma naeran, sest mõnikord peab seda tegema, et mitte nutma hakata. See ei ole üldse loogiline. Me (mustanahalised) tahame samasugust kohtlemist, kui meid sama kuriteo eest süüdi mõistetakse. Kas seda on liiga palju palutud? Las ma arvan - on jah? Jah, ma tean."

Räppar 50 Cent reageeris sellele: "Kõlab valgelt. Ma ei ole sellisest asjast enne kuulnud. Sa lähed vanglasse ja saad valida ükskõik, mis koha, kuhu sa tahad minna. Täiesti pekkis!"

Viola Davis lisas: "Mida? Kas see on ikka karistus, kui ta saab valida? Kas ta saab ka oma menüü üle otsustada?"

Räppar 2 Chainz kommenteeris kahe allapoole suunatud pöidlaga ning T.I. kirjutas 50Centile sarnase kommentaari.

Lori Loughlin tunnistas end mais koos abikaasaga koolile altkäemaksu andmises süüdi, et oma tütred ülikooli saada. Näitlejannale määrati kaks kuud reaalset vanglakaristust, kaks aasta jälgimise all katseaega, 150 000 dollari suurune trahv ja 100 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.