Näitlejanna selgitas, et lubab oma viie- ja seitsme-aastastel tütardel Lincolnil ja Deltal vabalt alkoholivaba õlut juua, vahendab Mirror. Soovi korral saavad tüdrukud seda isegi restoranides tellida.

"Selle eest saan ma nüüd palju sõimu. Alustan kohe tõsiasjast, et mind ei huvita," tegi Bell hiljutises intervjuus salapärase sissejuhatuse. "Võite mulle nüüd vabalt öelda, et ma olen kohutav ema, aga mind ei huvita. Enda silmis olen ma suurepärane ema ja õpin iga päevaga aina rohkem."

Belli sõnul meeldib lastele õlut juua, et end isaga lähedasemalt tunda. "Kui meil esimene laps sündis, siis käisime käruga jalutamas. Iga kord võttis abikaasa kaasa ühe alkoholivaba õlle, mida laps siis katsuda tahtis ja huultega pudeli äärelt maitses. Nüüdseks on alkoholivaba õlu tüdrukutele sentimentaalse väärtusega. Tänu sellele tunnevad nad end isaga lähedasemalt."

Näitlejanna sõnul on alkoholiga õlu vaid maitseainete ja mulliga mahl. Tüdrukud limpsavad oma õlut ka Zoomis korraldatud klassitundides. "Mõtlen vahel, et mida küll õpetajad või teised vanemad minust arvavad, aga tuletan siis meelde, et mind ei huvita. Mulle võib öelda, et ma teen midagi valesti, aga ma vaidlen kohe vastu, et see ei ole ju alkoholiga."

Belli abikaasa Dax Shepard on juba 16 aastat olnud karsklane, millest ka tütred hästi teadlikud on. "Me räägime neile palju issi karsklusest ja sellest, miks ta enam juua ei tohi."

Ema julge ülestunnistus ajas aga paljud fännid endast välja, kes nüüd staarist enam endiselt mõelda ei oska. "See pole küll maitse, millega ma oma lapsi harjutada tahaks," tõi üks välja. Ükski õlu ei tohiks aktsepteeritud olla. Hiljem saab sellest alkoholiga õlu või midagi hullemat," leidis teine. "See on ju naeruväärne. Varsti sööte seeni, suitsetate kanepit ja joote koos," pahandas kolmas.