"Paar aastat tagasi autoga koju sõites sattusin raadiost kuulama üht head kantrilugu – kogu see meeleolu jäi mind kummitama ja lõi tunde, et tahan ka midagi sellist kirjutada ja laulda. Jõudsin koju, vaim oli peal ja lugu sai üsna kiiresti valmis," tutvustab Ukareda pala sünnilugu. "Produtseerimisega läks rohkem aega. Looga on tegelenud inimesed siin ja seal pool Atlandi ookeani ja tulemus on minu meelest seda ootamist väärt. Olen väga õnnelikl, et lõpuks saan oma esimese singli välja lasta ja tänan siinkohal kõiki, kes mulle Hooandjas toeks olid."

Laul räägib autori sõnul igatsusest ja koju jõudmisest armsama juurde. “Igatsus on ilus asi, vahel isegi ilusam kui kohtumine ise. Igatsus inspireerib,” ütleb Carlos.

Singel valmis rahvusvahelises koostöös: trummidel mängib USA rokkbändi Rival Sons liige Mike Miley, elektrikitarri partiid mängis sisse Ameerika kantripealinnas Nashville’is edukat karjääri tegev Eesti muusik Laur Joamets. Loo produtsent on Harmo Kallaste, kelle poolt on ka mängitud-lauldud bassipartii, digitaalsed instrumendid ja taustavokaal. Akustilised kitarrid mängis Ukareda ise.

Valminud on ka muusikavideo, mille autoriteks on Andres Estna ja Jasper Soomer.

Singli ametlik esitlus leiab aset 25. septembril Kinomajas, kus Carlos Ukareda astub üles koos bändiga.

Uksed avatakse kl 19, esitluskontsert algab kl 20