Veebiportaali 80s Kids pani kokku nimekirja kümnest kuulsusest, kes omavad ühes või teises maailmanurgas oma isiklikku saart. See on aga väga väike nimekiri edukatest meelelahutajatest, kellel on oma isiklik saar.

Leonardo DiCaprio – Blackadore Caye

Oscari-võitja ostis endale 1,75 miljoni dollari eest Belize'i lähedal asuva saare 2005. aastal ning on püüdnud seda muuta võimalikult loodussõbralikuks kuurordiks.

Foto: Scanpix

Shakira – Bonds Cay

Colombialane ostis Bahamal asuva saare 2011. aastal Pink Floydi kuuluva Roger Watersi ning Hispaania laulja Alejandro Sanziga. Saare väärtuseks loetakse 13 miljonit dollarit.

Foto: Scanpix

Mel Gibson – Mago Island

Mitme suure skandaaliga silma paistnud Mel Gibson ostis Fidži lähedal asuva saare 2005. aastal ning maksis selle eest üheksa miljonit dollarit.

Foto: Scanpix

Julia Roberts - saar Bahamal

Näitlejannal on oma eraelu suuresti ajakirjandusest eemale hoida, kuid kuulduse kohaselt kuulub talle Bahamal üks saar, mille väärtus on umbes kuus miljonit dollarit.

Foto: Scanpix

Steven Spielberg – Madeira saarestikus asuv saar

Üks tuntumaid ja edukamaid filmilavastajaid Steve Spielberg omab Portugali ranniku vahetusläheduses asuvas Madeira saarestikus lausa kahte saar, mida ühendab omavahel mandribarjäär.

Foto: Scanpix

Eddie Murphy – Rooster Cay

Murphy ostis oma Lääne-India saarestikus asuva saare 2007. aastal, samal aastal, mil ta avaldas oma küsitava komöödiafilmi "Norbit". 12 miljonit dollarit maksnud 60 000 ruutmeetril asuv saar on lühikese paadisõidu kaugusel Bahama pealinnast Nassaust.

Foto: Scanpix

Nicolas Cage - saar Bahamal

Meeletult filme tootev Nicholas Cage ostis saare 2006. aastal. Saar on osa Exhuma saareketist. Saare väärtus on umbes kolm miljonit dollarit.

Foto: Scanpix

Tim McGraw & Faith Hill – Goat Cay

Kantrimuusikaikoonid, kellel on rohkem raha kui nad suudavad elu ajal ära kulutada, ostsid sarnaselt kaaskuulsustele saare Bahamal. 2006. aastal ostetud ligi seitsmel hektaril asuv saar maksis 1,2 miljonit.

Foto: Scanpix

Richard Branson – Neckeri saar

Sir Richard alustas rikaste ja kuulsate seas trendi osta oma saar. Ta soetas Neckeri saare 1978. aastal vaid 180 000 dollari eest. 20. sajandi lõpuni oli saar inimtühi, kuid pärast Bransoni tulekut on saarel mitmed kuulsused, nende seas ka Nelson Mandela, külas käinud.

Soovi korral on võimalik saart ka üürida. Branson küsib Briti Neitsisaartel asuval saareel elamise eest päevas 62 000 dollarit.

Foto: Scanpix

Johnny Depp - Little Halls Pond Cay

"Kariibimere piraatide" näitleja avastas Bahamal asuva saare, kui ta filmis piraadisaaga esimest filmi. Kuna rahanatukest tal oli, siis ostis ta saare ära. 2004. aastal ostetud saar maksis 3,6 miljonit dollarit.

Foto: Scanpix