"Ma ma" ("Ma ma", 2015)

Auhinnatud hispaania melodraama, mille peaosas särab imeline Penélope Cruz ("Valu ja hiilgus"). Magda on 10aastase poja armastav ema. Naine kaotab ootamatult aga töö ja ka mees jätab ta maha. Lisaks saab Magda teada, et tal on kolmanda staadiumi rinnavähk. Vapper naine asub haiguse vastu võitlema. Olukord toob tema ellu uusi inimesi, keda armastada ja uusi vaatenurki, kuidas elu ja oma lähedasi näha.

"Kristus elab Siberis" (2015)

Maailmast eraldatud Siberi taigas elab karismaatiline usuliider Vissarion, kes nimetab ennast Kristuse taassünniks. Tema ümber on kogunenud tuhandetest järgijatest usulahk, kuhu kuuluvad ka kellamees Dmitri ja tema naine Sveta, kes tuli kommuuni paar aastat tagasi kolme lapsega Peterburist. Laste pärisisa Magomed kirjutab aga kaebekirja Venemaa presidendi administratsioonile, nõudes lapsi tagasi. Režissöör Arbo Tammiksaar kolis perega aastaks vissarionlaste külla. Ta jälgis kolme lapse igapäevaelu selles maa peale rajatud paradiisiaias keset Siberi taigat. Kuidas on lastel kasvada tsivilisatsioonist äralõigatud kohas tavapäratute veendumustega kogukonnas? Vaata filmi tasuta.

"Kolmas päev" ("The Third Day, 2020)

HBO uus põnevusseriaal on müstilise alatooniga lugu mehest (Jude Law), keda tõmbab salapärane saar Suubritannia rannikul. Saarel elab kinnine kogukond, kes kummardab iidseid jumalusi ja tegeleb imelike rituaalide ja riitustega. Asjalood muutuvad eriti süngeks, kui peategelane avastab, et ususekt võib olla otseselt seotud tema poja mõrvaga, mis toimus aastaid tagasi. Vaata seriaali HBO äpis.