Pühapäeva hommikul eetrisse minevas "Hommik Anuga" telesaates on külas Viivi Sõnajalg, kes tunnistab, et viinakuradiga kimpu jäänud õdede elu ei läinud nende bändiga lihtsalt kuidagi kokku, vahendab Menu.

"See sügav kristlik elu, mis tõesti oli ja säras meie sees ning kuidas siis alkohol sai vaikselt võimust. Need asjad läksid lahku omavahel," tunnistas Sõnajalg. "Me ei saanud laulda seda sõnumit enam, kui meie elu ei vastanud sellele."

Loe artiklit Menust siit.

Kuigi tänaseks on Viivi oma sõltuvusest võitu saanud, siis õel Siiril on endiselt alkoholist loobumisega raskusi. Alles tänavu aprillis mõistis kohus Siiri Sõnajala veinivarguse eest tingimisi vangi. "Ma olin väga palju haiget saanud ega hoolinud enam endast," pihtis Siiri toona hoolega sõnu valides. "Mul oli korraga kõigest ükskõik saanud. Isegi nendest veinidest. Need jäid puutumatuks ja terveks. Oleksin need poodi tagasi viinud, aga mulle ei jäetud selleks võimalust. Andres (Siiri abikaasa) ja Oleg (Siiri kaksikõe Viivi abikaasa) viisid need tagasi," kirjeldas ta Naistelehele.