Lahkamisel selgus, et Konkini noorima tütre Sofia surma põhjustas uppumine, mille asjaolud aga veel väga segased on. Ühtegi vigastust naise kehalt ei leitud, vahendab Bublik.

Spordiklubi töötajate sõnul võis Sofia olla joobes, kui ta basseini ujuma läks. Nimelt lõhnas ta väidetavalt alkoholi järgi ning oksendas punast veini. Naise kotist leiti korgitser ja veinipudeli kork. "Kui ta kasuemaga rääkisime, siis küsis ta kohe, et kas Sofia oli purjus," meenutas klubi juhataja Anna.

Esimesena sai juhtumist teada staari sugulane Daria, kes meenutab, et kui spordiklubis juhtunust kuulis, andis sellest kohe ka oma vanematele teada. "Nad rääkisid, et Sofia oli 15 sekundit teadvuseta ja viidi siis haiglasse intensiivravi osakonda." Alguses ei suutnud Daria kuuldut isegi uskuda mitte, sest isa oli Sofiaga alles hommikul suhelnud. Peagi sai aga selgeks, et tegu ei olnud kellegi halva naljaga.

Lähedased ei mõista, kuidas Sofia võis uppuda, sest käis basseinis tihti ujumas ning oli väga heas füüsilises vormis. Teadaolevalt ei suuda Konkin senini veel tütre surma uskuda.

Sofial on ka 11-aastane tütar Alice, kelle hooldusõigus on praegu veel lahtine.