Jefremovi põhjustatud õnnetuses kaotas elu Sergei Zahharov, kelle suhteminevikust on hakanud välja kooruma üha omapärasemaid seiku, vahendab Bublik. Selgub, et Sergeil oli korraga kaks naist, kellest nd vaid üks riigilt toetust saab, kuigi polnud mehega juba 22 aastat koos elanud.

Sergei oli endiselt abielus veel Margaritaga, kuid elas juba aastaid koos uue kallima Irina Sterhhovaga. Just Irina oli ka see, kes mehe surmast esimesena kuulis. Sellest olenemata saab praegu riigilt toetust aga ametlik abikaasa Margarita.

Hiljuti selgus, et kaks nädalat enne Sergei surma oli Margirita andnud kohtule paberid, et aastaid tühjalt kestnud abielu viimaks lõpetada. Dokumentides tunnistas naine ka ise, et pole juba kaua mehega koos olnud, mistõttu pole ka mõtet liitu jätkata.

Irinal polnud lahutuspaberitest aga aimugi. "Mul polnud aimugi, et ta plaanis lahutada. Kohtus esitles ta ennast pidevalt Sergei abikaasana. Aastaid tagasi, kui Serjoša lahutada soovis, siis pöördus ta mõttega ka oma ema poole, kes ütles, et lapsed ei peaks kunagi oma vanemate lahutust nägema. Ema arvamus oli Sergeile väga tähtis, mistõttu unustati lahutuse mõte kohe ning Sergei käiski kodus pidevalt vaid lastega aega veetmas."

Irina sõnul üritab Margarita olukorda ära kasutada ning ennast kannatajana näidata. Irinal pole aga ühtegi võimalust oma suhet võimudele tõestada.