"Väga kurb uudis. Mul on terve Armeenia peale sugulasi täis. Muretsen nende pärast väga," ütles Stefan lühidalt Kroonikale.

Delfi kirjutab, et Armeenia kuulutas täna pärast Mägi-Karabahhi piirkonnas aset leidnud kokkupõrkeid Aserbaidžaaniga välja sõjaseisukorra ja täieliku sõjalise mobilisatsiooni, ütles peaminister Nikol Pašinjan.

Aserbaidžaani armee teatas pühapäeval, et neil ei ole Mägi-Karabahhi piirkonnas süttinud konflikti tõttu vaja täielikku sõjalist mobilisatsiooni välja kuulutada, sest selle armee on juba praegu piisavalt võimekas, vahendab Reuters.

Täna pärastlõunal kuulutas sundmobilisatsiooni välja ka tunnustamata Mägi-Karabahhi Vabariik, mis on etniliste armeenlaste kontrolli all olev ametlikult Aserbaidžaani koosseisu kuuluv piirkond.

Olukord Armeenia ja Aserbaidžaani piiril läks ööl vastu tänast taas pingeliseks, kui Jerevan teatas, et Aserbaidžaani väed tulistasid vaidlusalust Mägi-Karabahhi piirkonda, samal ajal kui Bakuu süüdistas Armeenia vägesid Aserbaidžaani sõjaväe- ja tsiviilpositsioonide ründamises.