Chrissy Teigen andis sotsiaalmeedia vahendusel oma jälgijatele teada, et ta viidi pühapäeval haiglasse, kuna oli raseduse ajal kuu aega järjest veritsenud, kirjutas DailyMail.

Teigen on viimased kuu aega niigi juba voodirežiimil olnud, kuid Instagrami lugudest selgub, et veritsemine on viimasel ajal hullemaks muutunud. Los Angeleses Cedars-Sinai meditsiinikeskuses viibiv Teigen palus fännidel talle Twitteri vahendusel mitte diagnoose panema hakata ja selgitas enda olukorda.

"Me kõik teame, et ma olen viimastel nädalatel voodirežiimil olnud ning see on olnud väga range kord. Ma käin vetsus ja käin kahel korral nädalas vannis, ei mingit duši all käimist, seda kõike võimalikult vähe," rääkis Teigen.

"Aga ma olen alati veritsenud. Pool rasedust on umbes seljataga ja ma olen sellest umbes kuu veritsenud, võib-olla vähem kui kuu. See on midagi rohkemat kui päevad, midagi tõsisemat. Lihtsalt vetsus käies on veri ja ka voodis lesides on veri," lisas ta.

Sellel pühapäeval muutus veritsus aga hullemaks ning Teigen otsustas haiglasse minna. Endine modell selgitas, et veritsuse põhjuseks on väga-väga nõrk platsenta. Sellele vaatamata on lapsega kõik korras. Arstid üritavad praegu veritsuse põhjused täpsemalt kindlaks teha.

Chrissy Teigen on abielus muusiku John Legendiga, kellega tal on juba kaks last Miles ja Luna. Teigen avaldas eelmisel nädalal kogemata, et tema kolmas laps on poiss.