Oxfordshire'is asuva elamise juures näha agaralt töötavat ekskavaatorit, mis kaevab üles tonnide kaupa pinnast. Beckhamid on õnnelikud, et järve ehitamine viimaks pihta hakkas, sest aega selleks napib, kirjutas The Sun.

Eelmisel nädalal avaldati, et ehitajad saavad tööd teha ajavahemikul august kuni veebruar, et kaitsta pesapunuvaid linde. See tähendab, et kui ehitustööd pole valmis uue aasta veebruariks, siis peavad nad tegema kuue kuu pikkuse pausi.

Beckhamid pidid esitama mitmeid dokumente ja raporteid, kus tõid välja, kuidas veekogu valgustamine ja hooldamine välja näeb.

Järv ei ole ainus uuendus, mida Beckhamid oma kodule teevad. Nad tahavad ehitada ka 24 tundi töös olevat turvamaja, maa-alust tunnelit ning veinikeldrit.

Naabritele sellised uuendused ei meeldi. Põhjuseks liialt suured muutused, millega rikutakse maakohale omast rahu. Lisaks leiavad nii mõnedki kohalikud elanikud, et kui Beckhamid tahavad muuta maakodu peeneks eramuks, siis nad oleksid võinud osta selleks sobiva maalapi.

Peale endale sobivate uuenduste tegemise peavad Beckhamid rajama ka elupaigad, kus roomajad, kahepaiksed ja siilid saavad talvituda.