Big Hit aktsiatele on suur nõudlus ja ettevõtte väärtuseks loetakse praegu 4,1 miljardit dollarit. Ühe aktsia hind kuulub kõrgesse hinnaklassi, kirjutab BBC.

Big Hiti boss Bang Si-hyuk, kes omab 43 protsenti ettevõttest, saab sellega miljardäriks. Ta andis augustis igale BTS liikmele 68 385 aktsiat, mille väärtus on üle seitsme miljoni dollari.

Ühe aktsia hind on praegu 89-113 dollarit ning Big Hit loodab börsile sisenedes teenida 7,13 miljoni aktsia müügi eest 820 miljonit dollarit. Big Hit plaanib Korea turuga liituda 15. oktoobril.

BTS tegi rekordi esmaspäeval, kui käendajatel kulus vaid mõned tunnid, et leida ostjad aktsiatele, millega saadi ettevõttes osanikuks. Nõudmine oli tuhat korda kõrgem kui olemasolevate aktsiate saadavus.

CNBC sõnul soovivad BTS fännid osta ettevõttes vähemalt ühe aktsia, et sellega enda lemmikbändi toetada. See näitab, et bändi populaarsus pole sugugi langenud, vaatamata sellele, et nad pidid koroonaviiruse tõttu maailmaturnee ära jätma.

BTS on teinud oma seitsmeaastase tegutsemise aja jooksul ka mitmeid rekordeid. Nende üks uuemaid lugusid "Dynamite" teenis 24 tunniga YouTube'is üle 101 miljoni vaatamise.

Bänd teenis selle sama looga ka esimese Korea grupina esikoha Billboard Hot 100 nimekirjas. Korea president Moon Jae-in kiitis bändi nende saavutuse eest ja ütles, et nad kirjutavad uut peatükki Korea muusikas.

Peagi multimiljonärideks saavad bändiliikmed on Kim Tae-hyung (tuntud kui V), Jung Ho-seok (J-Hope), Kim Nam-joon (RM), Kim Seok-kin (Jin), Park Ji-min, Jeon Jung-kook ja Min Yoon-gi (Suga).