"Ta oli filmi produtsent ja püüdis teha kõik endast oleneva, et ma selles kaasa lööksin," sõnas 39-aastane Sienna Miller esmaspäeval avaldatud intervjuus väljaandele "Empire". "Ta oli minu töö suur austaja, millele ma vastasin samaga, ja seda mitmekordselt. Ta võttis minuga ühendust, pakkus mulle seda filmi ja see oli ajal, mil ma ei soovunud enam töötada. Ma olin pikalt ilma pausideta töötanud, ma olin väsinud, aga siis ma tahtsin koos temaga töötada," lisas Sienna TooFab vahendusel.

Näitlejanna sõnas, et ta kahtles pikalt, kas projektis osaleda või mitte, aga oli viimaks nõus seda tegema, kui stuudio talle selle õiglaselt kompenseerib. Kui stuudio talle ei ütles, sekkus sündmuste käiku Chadwick Boseman.

"Ma ei teadnud, kas seda lugu rääkida või mitte, ja ma ei ole seda varem teinud. Aga ma räägin seda, sest see näitab, missugune inimene ta oli. See oli üsna suure eelarvega film ning kõik teavad Hollywoodis valitsevast palgalõhest, kuid ma küsisin numbrit, mida stuudio ei pakkunud. Ja kuna ma ei soovinud sel ajal töötada ning mu tütar alustas kooliteed ning see oli ebasobiv aeg, siis ma tahtsin palganumbrit, mis oleks seda väärt. Ning Chadwick annetas osa oma palgast mulle, et ma saaksin kokku selle summa, mida ma küsisin," avaldas Sienna.

Sienna Miller kirjeldas Chadwicki heategu kõige uskumatumaks, mida ta kunagi kogenud oli.

Sienna mängis trilleris "21 silda" korrumpeerunud politseuurijat Frankie Burnsi. 33 miljoni dollari eelarvega filmi teenis kinokassas kokku 49,9 miljonit.